Kompetencer & Services

Image

Software Defined Storage Løsning


Udnyt en af markedets ledende Storage løsninger, som både kan tilbyde tekniske muligheder og økonomiske fordele , som vil tilføre værdi til it-afdelingen arbejdsprocesser og din virksomhed værdikæde.

De udfordringer  som mange IT-afdelinger står overfor medhensyn til styring og vedligeholdelse af eksisterende infrastruktur, er ikke altid i overensstemmelse med nutidens krav, hvor et øget fokus på udnyttelse af resourcer effektiv økonomistyring går hånd I hånd. Ideen om at gøre mere med mindre er almindeligt og er en af de fremtrædende grunde til både leverandører og slutbrugere, søger efter og forsøger at udvikle ny teknologier, der kan holde presset på den 3. platform.

I en undersøgelse foretaget af IDC, sponsoreret af Red Hat. Ser IDC følgende forretningsmæssige værdier af software defineret data lagring:

  • Investeringsbeskyttelse aktiveres ved modulært design af softwaredefinerede systemer og sømløs nondisruptive proces med tilføjelse og / eller udskiftning af individuelle noder.
  • Nem og hurtig implementering, opgradering og opdatering af SDS vil spare organisationer tid og penge.
  • Organisationer kan vokse ydelse og / eller kapacitet efter behov, baseret på krav.
  • Nondisruptive system eller opgraderinger af komponent eller udskiftning gør det muligt for virksomhederne at fungere normalt under processen.
  • Software investeringer kan bevares ved opdatering af hardware.

500 IT beslutningstagere blev i forbindelse med lagring interviewet for bedre at forstå det nuværende lagringslandskab og problemer forårsaget af datavækst, arkitektonisk stivhed og begrænsede budgetter. Få mere at vide om deres synspunkter her.

De økonomiske fordele ved Software-Defineret Storage

Virksomheder kan spare en betydelig sum penge ved at vedtage software-defineret lagerplads. Over en femårs periode kan indkøb af server hardware med interne diske og implementering af en softwarebaseret lagringsløsning som Red Hat Gluster Storage og Red Hat Ceph Storage, spare både virksomheder over 60% og 46% sammenlignet med en konkurrencedygtig NAS-løsning .


Image

Forstå datalagring

Datalagring er kommet langt siden dagene med disksystemer. Læs mere om software-defineret-, cloud-, network-attached og objekt storage her.

Vil du vide mere? - Skriv et besked og vi vender tilbage til dig!