Om Os

Om Synack

Synack er en lille, men stærk, virksomhed. Vi har en bred IT-viden og løser både større og mindre opgaver for virksomheder og institutioner. Vi stræber efter at yde vores kunder en uafhængig rådgivning, hvor det er kundens behov, der er i centrum.

Der stod en artikel om selskabet og folkene bag i den første udgave af industribladet Vinnulívið. Du kan læse artiklen ”Alt begyndte i nord” ved at trykke på linket nederst på siden.

Vores mål er at skabe et godt samarbejde med vores kunder, og vi stiller derfor store krav til os selv. Det skal sikre, at alle parter får størst muligt udbytte. For at sikre dette har vi bl.a. sendt ansatte til Danmark på kursus. Det betyder, at vi er VCP6-DCV-certifikerede hos VMware. Vi kan derfor i dag kalde os VMware Pro Partners.

I dagligdagen arbejder vi med udgangspunkt i nedenstående mission og vision:

Mission

Målet er at have en god og velorganiseret kommunikation med vores kunder, hvor der lægges stor vægt på at sætte de rigtige løsninger op og udvikle dem til en konkurrencedygtig pris. Vores mål er, at Synack er den bedste virksomhed på markedet; både når det drejer sig om viden og om pris.

Vision

Et højt tjenesteniveau, der tilfredsstiller kundens behov, er grundlaget og årsagen til, at Synack blev grundlagt. Af samme grund bestræber vi os altid på at bevare et højt tjenesteniveau, og det gør vi bl.a. ved at have en god og velorganiseret kommunikation med vores kunder.

Vi ønsker at tilbyde vores ansatte et spændende og udviklende arbejdsmiljø. Det skal være med til at sikre vores mission om, at Synack skal være den bedste virksomhed på markedet; både når det drejer sig om viden og pris. At blive bedst kræver, at vi altid er i stand til at tilbyde vores kunder gode løsninger, som vores ansatte og Synack som virksomhed kan stå inde for.

Vil du vide mere? - Skriv et besked og vi vender tilbage til dig!